Internationaal Ondernemen

Start subsidieregeling voor internationaal ondernemen

Binnen twee weken start de eerste tender voor de subsidieregeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsstudies (DHI). Deze regeling richt zich op Nederlandse mkb-ondernemingen met internationale ambitie en interesse in opkomende markten en ontwikkelingslanden. De periode waarin u een voorstel voor deze tender kunt indienen, duurt zes weken.

De DHI-regeling staat open voor meer dan 90 landen. Er is een ondergrens waarbij een aanvrager minstens drie werknemers in dienst moet hebben. Tevens moeten de projectkosten minimaal €50.000,- zijn.

Als individueel bedrijf of samenwerkingsverband kunt u een aanvraag indienen voor:

  • Demonstratie van uw technologie of kapitaalgoed in een van de DHI-landen.
  • Hiermee vergroot u de kans dat uw potentiële klant uit een van de DHI-landen wil investeren in uw technologie of kapitaalgoed.
  • Investeringsvoorbereiding met onderzoek naar de technische en commerciële haalbaarheid van uw investering in een onderneming in een van de DHI-landen.

Dynova heeft eerder voor verschillende bedrijven met succes voor dergelijke projecten aanvragen verzorgd. Neemt u contact met ons op als u wilt bespreken of uw projectidee in aanmerking kan komen voor de DHI-regeling.