Actuele vacatures

SUBSIDIEADVISEURS, vestigingen Zaandam en Veenendaal

Als subsidieadviseur kom je al direct bij innovatieve bedrijven over de vloer. Zo heb je het ene moment een afspraak bij een softwareontwikkelaar in de security branche, een dag later zit je bij een machinefabriek, die precisieapparatuur ontwikkelt in de high tech sector en later die week ben je druk bij een kweker die nieuwe potplantenrassen ontwikkelt.

Het vak van subsidieadviseur leer je door te doen. Door je te verdiepen in deze bedrijven, de mensen en hun ambities moet je in staat zijn om samen met opdrachtgevers een subsidieaanvraag op te stellen.

Je analyseert regelingen van regionale, nationale en internationale subsidiegevers. Je schat de meest kansrijke subsidiemogelijkheden in en gaat dan met een subsidieaanvraag aan de slag. Het komt nu niet alleen aan op je kennis over het schrijven van projectplannen en het opstellen van de bijbehorende begroting, maar ook op je creativiteit en je communicatieve vaardigheden om het project van onze klant optimaal in de spotlights te zetten.

Je organiseert ook het hele proces om voor de deadline van een regeling een complete subsidieaanvraag gereed te hebben. Dit proces doorloop je samen met de opdrachtgever en andere partijen die in de subsidieaanvraag een rol spelen.

Jouw inzet zorgt er voor dat opdrachtgevers hun ambities daadwerkelijk kunnen verwezenlijken. Zo help je als subsidieadviseur bij het tot stand komen van innovaties en kun je met recht zeggen dat je een steentje bijdraagt aan een duurzame samenleving en economische groei in de regio.

Je staat er als subsidieadviseur van Dynova nooit alleen voor. Je gaat vanaf dag één op pad met ervaren collega’s die je ‘on the job’ trainen. Tijdens een gedegen inwerktraject stel je ook een ontwikkelprogramma op. Vervolgens krijg je, onder begeleiding van ervaren collega’s, steeds meer verantwoordelijkheden en werk je in de loop van je eerste jaar toe naar het zelfstandig bedienen van jouw klanten. Kortom, een mooie kans om je te ontwikkelen als subsidieadviseur!

 

Pas jij in het profiel van subsidieadviseur?

  • je hebt een afgeronde HBO of academische opleiding.
  • je hebt een sterke persoonlijke interesse in technische vraagstukken.
  • je hebt ongeveer 2 jaar werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een technische, R&D of financiële omgeving.
  • je bent nieuwsgierig, commercieel en creatief denkend.
  • je bent communicatief vaardig.
  • je combineert een helicopterview met oog voor detail.

 

Wat mag jij als subsidieadviseur van ons verwachten?

  • Een afwisselende en uitdagende baan met enthousiaste en hulpvaardige collega’s.
  • Een benadering waarbij de focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden waarbij een vaste aanstelling op termijn bij ons gewoon is.
  • Werken in een moderne cloud omgeving vanuit een flexibele werkplek

Reageren of meer weten over deze vacature?

Spreekt deze functie je aan? Verras ons met jouw persoonlijke pitch en CV per mail aan directie@dynova.nl.