MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft vele aspecten. Bij Dynova zetten we ons graag in voor maatschappelijke organisaties die iets bijdragen aan de samenleving.

Wie een kind heeft met autisme, weet dat deze niet maar zo op zichzelf kan wonen. Een groep ouders van autistische jongvolwassenen maakt het via stichting De Grasboom mogelijk dat zij toch op zichzelf kunnen wonen: in een eigen appartement, in een veilige omgeving en met begeleiding en een professioneel vangnet.  Dynova ondersteunt De Grasboom met raad en daad.

1We – Een Wereld Idee staat voor een andere manier van ontwikkelingshulp. 1We – Een Wereld Idee gelooft in de kracht van het individu. Daarom reiken ze mensen in Bangladesh de tools aan om uit de armoede te komen. Het bevorderen van de zelfredzaamheid van kansarme mensen is voor ons een belangrijke reden om partner te zijn van 1We – Een Wereld Idee.

Rob Jacobs, co-founder van Dynova, is toegetreden tot het bestuur van de Stichting Voedselsurplus. Voedselsurplus zet zich in voor de bestrijding van voedselverspilling door supermarkten en andere bedrijven te motiveren hun voedseloverschotten te doneren aan sociale organisaties. Die maken hiervan maaltijden voor kwetsbare buurtbewoners. De stichting zorgt dat het proces tot stand komt en goed wordt georganiseerd, van het matchen en maken van goede afspraken tot een voedselveilig logistiek en opslag en verantwoord bereidingsproces van gezonde maaltijden.

grasboom       1we