Rob Jacobs

Bekijk profiel van "Rob Jacobs" op LinkedIN

robIk heb na mijn studie Economie aan Wageningen University & Research, bijna 10 jaar ervaring opgedaan in vele aspecten van bedrijfsvoering, van bedrijfsadvisering tot internationaal projectmanagement, als marktonderzoeker maar ook als projectleider ICT.

In 1997 heb ik samen met studievriend Pieter Rem Dynova opgericht. Met de passie van toen, bedrijven daadwerkelijk verder helpen hun idee naar de markt te brengen, sta ik nog iedere dag met plezier op. Niets is mooier dan wanneer een tevreden klant vol trots over zijn vinding vertelt waarin wij een steentje hebben bijgedragen. De uitdaging voor mij is om voor iedere klant iets te kunnen toevoegen aan zijn of haar project, een nieuwe invalshoek, een goede samenwerkingspartner of gewoon een kritische reflectie. Dát is mijn drijfveer.

Vanuit mijn achtergrond heb ik veel affiniteit met aanvragen uit de Agro, Food en Tuinbouw. Innovaties in deze sectoren zijn een voorbeeld voor de wereld. Maar ook de gigantische snelheid waarmee de ICT zich ontwikkelt en hoe die sector het onmogelijke mogelijk lijkt te maken fascineert me enorm.

Zowel zakelijk als privé heb ik veel bestuurservaring in verschillende verenigingsverbanden.

In december 2015 mocht ik de eerste Subsidieadviseur Oeuvreprijs ontvangen van onze beroepsvereniging.

Bekijk Rob’s profiel op LinkedIn.