Samenwerking Dynova en Triggre

Triggre is een softwareplatform waarmee iedereen eenvoudig bedrijfsapplicaties kan maken. Het optimaliseren en automatiseren van processen in een organisatie wordt zo toegankelijk voor iedereen uit de business, omdat hier geen programmeren of specifieke kennis meer voor nodig is.

Triggre is al jaren klant van Dynova. Hetgeen ons zo aanspreekt aan Dynova, is dat zij als één van de weinige een full service bedrijf zijn. Dynova helpt ons praktisch bij alles zoals intakes, aanvragen,  reviews op de urenadministratie, advies bij de projectinrichting en realisatiemeldingen. Recent hebben wij een RVO controle gehad en zelfs daarbij heeft Dynova het volledige proces ondersteund.

Ook is het voor Triggre belangrijk om te kunnen innoveren zonder gedoe. Dit is immers waar het Triggre platform voor staat: processen automatiseren en hierbij niet worden tegengehouden door procedures. Dynova zorgt ervoor dat subsidieprocessen ons niet tegenhouden in onze ontwikkeling en dat is voor ons heel waardevol.

Software innovatie Triggre

Triggre is een snel groeiend techbedrijf dat het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties voor iedereen toegankelijk maakt. Hierdoor ervaren organisaties geen gedoe meer rondom IT projecten en kan er snel worden geïnnoveerd dankzij ideeën vanuit de business.

Het gebruik van Triggre applicaties is uitermate geschikt voor het stroomlijnen van complexe logistieke, operationele en productieprocessen. Je kunt bijvoorbeeld repeterende en handmatige taken en oude databases vervangen voor één applicatie die toegankelijk is voor je werknemers, je klanten of je leveranciers.

Meer over Triggre
Benieuwd wat er voor u mogelijk is?

"Zonder subsidiegedoe innoveren, dat is wat Dynova ons biedt"

Jesse Meijers
Co-founder en CTO

Subsidietrajecten Triggre

Dynova verzorgt voor Triggre alle aspecten die bij WBSO-aanvragen en voor een juiste eindverantwoording aan de orde zijn. Dat begint met het samen vaststellen van de R&D-ontwikkeling voor de WBSO-aanvragen.

Vooral bij software ontwikkeling kijkt RVO altijd kritisch naar welke partij de concrete coderingsactiviteiten uitvoert. Dynova geeft advies over de inrichting van de benodigde administraties voor de jaarlijkse verantwoording en begeleidt Triggre actief bij steekproefcontroles van RVO zodat alles ook soepel verloopt.

question_image
Vragen over dit project?
Neem contact op met Gert-Jan Slob, onze adviseur bij Triggre
Tel 0318-548248Email gertjanslob@dynova.nl