Samenwerking Dynova en EeStairs

EeStairs is de design trappenspecialist voor bedrijven, particulieren en instellingen. Wij willen passie zien en voelen in alles wat we doen en maken. De passie voor een mooi ontwerp. Het juiste gevoel, bij een uniek product. Dat is waar EeStairs voor gaat. We maken het onszelf daarmee niet gemakkelijk. De lat ligt hoog, telkens weer. Onze klanten waarderen EeStairs voor de betrokkenheid en hoge mate van professionaliteit. Wij vinden dat onze klanten recht hebben op het beste product. En voelen ons daar ook nĂ¡ oplevering verantwoordelijk voor. Een missie waarvoor we hard ons best doen. Wij stellen kwaliteit voorop. In ontwerp en uitvoering, voor nu en in de toekomst.

Dynova verzorgt al geruime tijd subsidieaanvragen voor EeStairs. Met onze focus op innovatie bij alle bedrijfsonderdelen doen zich geregeld subsidiemogelijkheden voor die Dynova verder voor ons uitwerkt. Ook bij de nieuwbouw van ons pand lag de ambitie hoog en was Dynova vanaf de start betrokken om ons te begeleiden bij de subsidie-aanvragen.

Duurzaam gebouw en innovatie

EeStairs heeft in eigen beheer een bedrijfspand gebouwd volgens het keurmerk BREEAM-NL, niveau outstanding. Het gasloze pand is volledig energie neutraal. De fabriek van EeStairs behoort nu tot de meest duurzame productielocaties van Nederland. BREEAM-NL beoordeelt gebouwen op negen verschillende duurzaamheidsonderwerpen. Het is daarmee een integraal duurzaamheidskeurmerk.

Meer over EeStairs
Benieuwd wat er voor u mogelijk is?

"Dynova heeft ons van begin tot eind wegwijs gemaakt, begeleid en administratief ontzorgd op het gebied van subsidies tijdens het in eigen beheer bouwen van onze nieuwe state of the art fabriek. Het ambitieniveau lag hoog: BREEAM Outstanding rating. In een prettige onderlinge sfeer zijn maximale resultaten behaald."

Cornelis van Vlastuin
Founder en Creative Director

Subsidietrajecten EeStairs

Op de investeringen in de nieuwbouw heeft Dynova voor EeStairs beroep gedaan op de regelingen Milieu-Investeringsaftrek, Energie-Investeringsaftrek, Investeringssubsidie Duurzame Energie en Stimulering Duurzame Energieproductie.

Foto’s copyright Hans Morren

question_image
Vragen over dit project
Neem contact op met Gert-Jan Slob, onze adviseur bij EeStairs
Tel 0318-548248Email gertjanslob@dynova.nl