Natasja Andringa

Bekijk profiel van "Natasja Andringa" op LinkedIN

Het is spannend om aan de voet te staan van mooie innovaties in allerlei sectoren en branches die ons land kent. De WBSO regeling is een mooie fiscale regeling waarmee de overheid innovaties stimuleert.

Ik zie het als subsidieadviseur als een mooie uitdaging diverse regelingen te verzorgen voor een veelheid aan klanten. Klanten waarmee we al lange tijd samenwerken, maar ook nieuwe klanten in Zaanstreek – Waterland en Noord-Holland breed. Daar onderdeel van uitmaken in een professioneel Dynova team, is iets waar ik nu al trots op ben. Ik voel me thuis bij collega’s met dezelfde kijk op zaken! Met dat specialisme samenwerken voor de klanten is erg mooi.

Ik heb mijn studie doorlopen in Financiën, Filantropie en Fondsenwerving en ben in de praktijk al bekend met diverse soorten financiële mogelijkheden van stichtingen en verenigingen in het maatschappelijke veld. Denk hierbij vooral aan social impactmogelijkheden en Oranje Fonds subsidie ter bevordering van taal. Ik houd ervan om voor klanten de gerichte match te maken tussen net die ene regeling en het project waarvoor het nodig is. Ik kijk nu al uit naar het verbinden, adviseren en informeren van klanten bij hun subsidievraagstukken. Het blijft een mooi specialisme met vele, nieuwe mogelijkheden! Ik ben als vrijwilliger actief in de welzijnssector en op het gebied van natuur en duurzaamheid.

Als fervent hardloopster verzorg ik dus graag uw (subsidie)run naar een geslaagde ‘finish’.

Bekijk Natasja’s profiel op Linkedin