Opening diverse subsidieregelingen

MIT R&D-samenwerkingsprojecten tender gaat weer open

Binnen de MIT-regeling (MKB Innovatiestimuleringsregeling Topsectoren) kunnen weer aanvragen ingediend worden voor R&D-samenwerkingsprojecten. Bij R&D-samenwerkingsprojecten gaat het om de ontwikkeling van een product, productieproces of dienst met minstens één andere MKB-er. U krijgt hiervoor maximaal 35% subsidie. De openstelling is van 3 juli t/m 7 september. Voor deze regeling geldt de tendermethodiek, wat inhoudt dat projecten gerankt worden volgens bepaalde criteria. De projecten met de meeste punten worden toegekend, binnen het beschikbare budget.

Heeft u een project wat voor deze subsidie in aanmerking zou kunnen komen? Neem dan tijdig contact met ons op! Een gedegen voorbereiding is een belangrijke voorwaarde voor een goede aanvraag.

Tenderregeling Valorisatievermogen MKB Zuid-Nederland

In de periode van 15 mei t/m 23 juni 2017 staat de regeling Valorisatievermogen voor het MKB open. Subsidie kan worden aangevraagd door een individuele MKB-onderneming of door een samenwerkingsverband van meerdere bedrijven met daarin bijvoorbeeld een grootbedrijf of kennisinstelling. Voorwaarde is wel dat tenminste één MKB-onderneming deelneemt in het samenwerkingsverband en dat het project wordt uitgevoerd in Zuid-Nederland. Individuele projecten krijgen maximaal 25% subsidie, samenwerkingsprojecten maximaal 35%.

Wilt u weten of uw project binnen de thematiek van deze regeling valt, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de voorwaarden van de regeling met u.

Subsidieregeling DHI opent binnenkort

Ook van de DHI-subsidieregeling gaat in de zomer een nieuwe tender open. Indienen kan in de periode van 8 augustus t/m 19 september. Heeft u een project in het buitenland gericht op demonstratie van uw technologie of kapitaalgoed, haalbaarheidsstudie of investeringsvoorbereiding? Neem dan contact met ons op! Het subsidiepercentage voor alle onderdelen is maximaal 50%. Dynova heeft eerder met succes DHI-aanvragen verzorgd, met onze ervaring helpen wij u verder.

Verkiezingen en Awards

Op 17 mei a.s. vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2016/2017 plaats. In de categorie MKB Klein zijn twee van onze relaties genomineerd: Leff uit Amsterdam en ECS International uit Wognum. Wij wensen hen veel succes toe!

Een andere relatie van ons heeft reeds een prijs in de wacht gesleept. Studio Roosegaarde heeft met het Smog Free project de Platinum A’Design Award gewonnen. Wij feliciteren bedenker en eigenaar van Studio Roosegaarde, Daan Roosegaarde, van harte!

Dynova groeit verder 

Wij zijn op zoek naar nieuwe, ervaren, subsidieadviseurs. Weet u nog een geschikte kandidaat? Voor de vacaturetekst verwijzen wij u graag naar onze website.