Nieuwsbrief 2012-03

Het jaar 2012 loopt op z’n eind. Voor ons was het een bijzonder jaar: wij vierden ons 15-jarig bestaan. Met veel plezier kijken we terug op onze relatiedag afgelopen zomer op de Floriade in Venlo.

In de spotlights

Wij zijn er nog steeds trots op dat Daan Roosegaarde gastspreker was op onze relatiedag. Daan is de afgelopen periode veelvuldig in het nieuws geweest, zowel nationaal als internationaal. Zijn project Smart Highway met wegenbouwer Heijmans was voorpagina nieuws en recent mocht hij aan tafel plaatsnemen bij De Wereld Draait Door. Heeft u zijn optreden gemist? Bekijk het hier. Daan’s kunstwerken met interactief licht worden inmiddels wereldwijd tentoongesteld.

 

LED the light shine

Maar wij hebben nóg een relatie die zich bezighoudt met interactief licht en ook deze relatie timmert hard aan de weg. De firma Fonckel uit Eindhoven lanceerde onlangs de Fonckel One, een design LED lamp die mensen letterlijk in aanraking met licht brengt. Fonckel won hiermee de Goed Industrieel Ontwerp (GIO) award. Eén van de medeoprichters van Fonckel mocht de lamp zelfs presenteren aan Koningin Beatrix! Bekijk het filmpje.

 

Licht in de duisternis

Omdat het thema licht dus een belangrijke rol gespeeld heeft in onze projecten het afgelopen jaar, vonden we het passend de plaatselijke actie “Lichtjes voor Warchild” te steunen. Op de markt in Veenendaal is een 10 meter hoge kerstboom geplaatst. De lichtjes hierin worden gesponsord en de opbrengst wordt geschonken aan Warchild.

 

Nog vele lichtjaren

Wij sluiten ons jubileumjaar af met u te bedanken voor de prettige samenwerking. Niet alleen in 2012, maar ook daarvoor. Wij hopen dit nog vele jaren voort te zetten!

Voor nu wensen wij u sprankelende feestdagen en een meer dan goed 2013! Wij helpen u graag uw innovatieve ideeën voor het voetlicht te brengen. 

Tijdens de feestdagen doen wij hier even het licht uit: ons kantoor is gesloten van maandag 24 december 2012 t/m 1 januari 2013.