MIT gaat weer open

Innovatiestimuleringsregeling voor MKB vanaf 10 mei geopend

Vanaf 10 mei a.s. kunnen innovatieve MKB-ers weer subsidie aanvragen binnen de MKB Innovatiestimuleringsregeling Topsectoren (MIT). RVO heeft dit aangekondigd.

Het is mogelijk subsidie aan te vragen voor:

  • Kennisvouchers voor de inhuur van expertise bij een kennisinstelling;
  • Adviesprojecten voor de inhuur van extern advies bij een kennisinstelling of een onafhankelijke adviesorganisatie voor het beantwoorden van een kennis- en/of adviesvraag;
  • Haalbaarheidsprojecten voor het doen van een haalbaarheidsstudie naar een mogelijk nieuwe ontwikkeling;
  • R&D-samenwerkingsprojecten voor de ontwikkeling van een product, productieproces of dienst met minstens één andere MKB-er.

Aanvragen voor kennisvouchers, adviesprojecten en haalbaarheidsprojecten worden op volgorde van binnenkomst behandeld vanaf de openstelling op 10 mei.

Bij R&D-samenwerkingsprojecten geldt een tendersystematiek. Aanvragen hiervoor kunnen worden ingediend van 5 juli tot en met 1 september 2016.

Dynova heeft voor verschillende bedrijven met succes subsidieaanvragen verzorgd voor de Innovatiestimuleringsregeling MIT. Neemt u contact met uw adviseur van Dynova op als u wilt bespreken of uw projectidee in aanmerking kan komen voor de MIT-regeling.