Dynova neemt Bto over

DYNOVA INNOVATIEADVIES NEEMT BTO ZAANSTAD OVER

 

Subsidieadviesbureau Bto Zaanstad is per 19 februari 2016 overgenomen door Dynova Innovatieadvies uit Veenendaal. Directeur H. Wilms van Bto treedt terug vanwege het al eerder bereikt hebben van de pensioengerechtigde leeftijd. Dynova behoort na de overname tot de middelgrote subsidieadviesbureaus in Nederland met vestigingen in Veenendaal en Zaanstad.

In Dynova Innovatieadvies heeft Bto een goede partij gevonden die de werkzaamheden van Bto Zaanstad voortzet. Door de overname van het bureau met haar ervaren adviseurs is de continuïteit in het subsidiemanagement van de relaties van Bto gewaarborgd. Beide bureaus werken al langer samen en kennen grote overeenkomsten in bedrijfscultuur. Door de overname ontstaat een breed team van ervaren subsidie- en innovatiefinancieringsspecialisten.

Dynova Innovatieadvies bestaat inmiddels bijna 20 jaar en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van innovatieprocessen. Kernactiviteiten zijn subsidieverwerving en innovatiefinanciering. Dynova opereert landelijk en adviseert naast midden- en kleinbedrijf ook grote ondernemingen, gemeenten, projectontwikkelaars en non-profit organisaties. Door de overname verstevigt Dynova haar positie in het Westen van Nederland.