Dynova groeit verder

Maandag 4 september zijn er twee nieuwe adviseurs gestart bij Dynova: Jolanda Versteeg en Maurice van der Hulst. Maurice zal met name vanuit de vestiging in Zaandam werkzaam zijn, Jolanda werkt vanuit beide vestigingen. Wij zijn erg blij met hun komst en wensen hen veel succes met hun nieuwe uitdaging. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Jolanda Versteeg

Na mijn agrarische opleidingen, onder andere aan de WUR in Wageningen, en een ontwikkelingstraject in de ICT, hou ik me nu al ruim 15 dynova-fotografie-jolandajaar bezig met het realiseren van innovatieve projecten. In eerste instantie gefocust op MKB samenwerkingsprojecten in ontwikkelingslanden, later ook betrokken bij projecten in Nederland. Binnen Dynova heb ik een dynamische functie waarin afwisseling in vraagstukken, concepten en partijen een grote rol spelen. Ik geniet er van om samen te kijken naar uitdagingen, kansen en mogelijkheden om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van een organisatie. Lees meer over Jolanda.

Maurice van der Hulst

Na ruim 10 jaar in de financiƫle dienstverlening actief te zijn geweest, wilde ik graag dichter betrokken zijn bij de praktijk van de dynova-fotografie-maurieondernemer. Voor mij is het dan ook een grote uitdaging om de ondernemers uit de verschillende sectoren in de voorhoede van de nieuwe ontwikkelingen goed te kunnen begeleiden in het subsidie traject. Het motiveert mij enorm om mezelf te verdiepen in de ondernemer en haar ontwikkelingen om uiteindelijk de klant ook echt verder te kunnen helpen. Lees meer over Maurice.